Web

Dissenyem i desenvolupem projectes web a mida per ajudar-te a comunicar millor amb els teus clientes. Catàlegs de producte, webs corporatives, botigues on-line, intranets, extranets,...

Mobilitat

No importa quina sigui la teva necessitat. Tenim una llarga experiència en el desenvolupament d'aplicacions mòbils sobre diferents plataformes (iOS, Android, Windows 8,...).Tant al món de la gestió empresarial (apps per comercials, serveis tècnics, ambulàncies, reponedors vending,...) com basades en la comunicació i la imatge.

Sistemes

A banda dels ja tradicionals servies d'allotjament, servidors de correu, filtratge antispam,... oferim els serveis més avançats basats en tecnologies de virtualització i cloud: Sistemes privats securitzats de magatzematge i compartició d'arxius disponibles des de qualsevol dispositiu (IWS.Box), sistemes de correu electrònic open-source amb les funcionalitats més avançades, protecció de xarxes i filtratge de continguts, creació de xarxes privades securitzades,...

Innovació

Ens agrada la tecnologia i per això dediquem part dels nostres esforços a investigar les darreres novetats mundials per després poder oferir-les als nostres clients.

Últims projectes

Actualitat

29/12/2014

LleidaBus ofereix als usuaris de la xarxa d'autobusos municipals de Lleida la possibilitat de saber els horaris dels mateixos, el temps d'arribada a les parades, i tota la informació sobre les múltiples línies.

05/11/2013

Un estudi deixa en evidència les noves tendències de consum dels usuaris de telefonia mòbil