Web

Dissenyem i desenvolupem projectes web a mida per ajudar-te a comunicar millor amb els teus clientes. Catàlegs de producte, webs corporatives, botigues on-line, intranets, extranets,...

Mobilitat

No importa quina sigui la teva necessitat. Tenim una llarga experiència en el desenvolupament d'aplicacions mòbils sobre diferents plataformes (iOS, Android, Windows 8,...).Tant al món de la gestió empresarial (apps per comercials, serveis tècnics, ambulàncies, reponedors vending,...) com basades en la comunicació i la imatge.

Sistemes

A banda dels ja tradicionals servies d'allotjament, servidors de correu, filtratge antispam,... oferim els serveis més avançats basats en tecnologies de virtualització i cloud: Sistemes privats securitzats de magatzematge i compartició d'arxius disponibles des de qualsevol dispositiu (IWS.Box), sistemes de correu electrònic open-source amb les funcionalitats més avançades, protecció de xarxes i filtratge de continguts, creació de xarxes privades securitzades,...

Innovació

Ens agrada la tecnologia i per això dediquem part dels nostres esforços a investigar les darreres novetats mundials per després poder oferir-les als nostres clients.

Últims projectes

Actualitat

La directora de Asefosam Inmaculada Peiró, recomendó el uso de la app REPARAHOGAR para encontrar instaladores de confianza.
27/08/2015

En un reportatge que parlava de les moltes estafes que s'estan produint en les revisions de Gas, va aparèixer entrevistada la directora de ASEFOSAM Immaculada Peiró, qui va recomanar l'ús de l'app REPARAHOGAR per evitar aquests enganys i trobar un instal·lador de confiança, a més esmento que podem realitzar la descàrrega de l'app, tant per IOS com Android al web necesitounfontanero.es que també ha estat creada per la nostra empresa.

tablet
13/05/2015

Avui en dia és molt normal que en cuelquier lloc i moment del dia estiguem utilitzant un móbil, tabbleta o qualsevol altre dispositiu mòbil, per buscar no només informació bàsica, sinó informació més especifica a nivell comercial, de viatges, Technica i per això google queire que la nostra experriencia sigui més còmoda quan en moltes ocasions la velocitat i el medi sigui reduït.