Actualitat

tablet
google
contenido web responsivo

El disseny web responsiu és el més important en la teva campanya SEO

dimecres, maig 13, 2015
Primer vull aclarir que l'és El posicionament en cercadors o optimització en motors de recerca, procés de millorar la visibilitat d'un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors. També és freqüent nomenar-pel seu títol anglès, SEO (Search Engine Optimization). També és comú anomenar posicionament web, encara que aquest terme no resulta tan precís, ja que engloba altres fonts de trànsit fora dels motors de recerca.

Ara anem al gra ...

Primer vull explicar que el disseny web responsiu és una manera d'adaptar perquè es pugui visualitzar en mòbils, tauletes i altres sistemes d'aquest tipus, i que adapta el disseny de la pàgina segon la resolució des del qual s'està veient, perquè es vegi correctament. Ja fa molt que és molt important quan es crea un lloc dinàmic amb tota mena de lectors i continguts, o sigui, en el moment de crear web de qualitat amb un bon disseny i organització.

Google ja ha anunciat l'important que va a ser això per als nostres llocs.

Google dóna preferència als llocs preparats per a dispositius mòbils.

Des del dia 21 abril 2015 les webs que no estiguin preparades per a Mòbils seran menys importants així no va anunciar google:

Apartir del 21 d'abril anem a ampliar el nostre concepte de mobile-friendliness i incloure'l com un senyal en el rànquing. Aquest canvi afectarà les recerques mòbils en tots els idiomes, a tot el món i tindrà un impacte significatiu en els nostres resultats de cerca. En conseqüència, els usuaris trobaran més fàcil aconseguir resultats rellevants, d'alta qualitat i optimitzats per als seus dispositius.

L'article original aquí

Google ha creat un lloc per comprovar si la nostra web està preparada per a aquesta tecnologia.

Comprovar si el meu pagina aquesta adaptada per a dispositius mòbils.

I tot això perquè?

Avui en dia és molt normal que en cuelquier lloc i moment del dia estiguem utilitzant un móbil, tabbleta o qualsevol altre dispositiu mòbil, per buscar no només informació bàsica, sinó informació més especifica a nivell comercial, de viatges, Technica i per això google queire que la nostra experriencia sigui més còmoda quan en moltes ocasions la velocitat i el medi sigui reduït.

¡Fer el salt ja!

Posis en contacte amb un dels nostres comercials per informar-lo de com aconseguir una major optamización del seu lloc, en disseny, rapidesa, eficàcia ...

El nostre telèfon és 902 362 315