Actualitat

La directora de Asefosam Inmaculada Peiró, recomendó el uso de la app REPARAHOGAR para encontrar instaladores de confianza.
Imagen de la aplicación
Imagen de la aplicación

Telemadrid parla de la nostra APP "REPARAHOGAR"

dijous, agost 27, 2015

La APP REPARAHOGAR creada per la nostra empresa, apareix en els informatius de Telemadrid.

En un reportatge que parlava de les moltes estafes que s'estan produint en les revisions de Gas, va aparèixer entrevistada la directora de ASEFOSAM Immaculada Peiró, qui va recomanar l'ús de l'app REPARAHOGAR per evitar aquests enganys i trobar un instal·lador de confiança, a més esmento que podem realitzar la descàrrega de l'app, tant per IOS com Android al web necesitounfontanero.es que també ha estat creada per la nostra empresa.

El vídeo el pots veure aquí.

 

REPARAHOGAR

Troba empreses i professionals de la reparació i instal·lació a la llar.

L'única app creada i avalada per l'asociacion d'instal·ladors de Madrid (ASEFOSAM). Totes les empreses estan habilitades per la Direcció General d'Indústria de la Comunitat de Madrid, i s'han adherit al sistema d'arbitratge de consumo.Evite enganys. Confia en empreses avalades per ASEFOSAM.

L'app permet localitzar l'empresa instal·ladora pel seu nom, localització o activitat, trobant per geolocalització l'empresa més propera a la seva ubicació.

Enllaços de descàrrega: