I♥ IWSapps
iOs imatge
Exemple

APP Ruta Del Vi

Ruta del vi de Lleida - Costers del Segre.

Conèixer la cultura del nostre vi és la millor manera de descobrir la nostra terra. Un vi que es caracteritza per la seva qualitat en l'elaboració i la producció en cellers amb encant en bells paratges ... La ruta transcorre per les comarques del Pallars Jussà, el Segrià, l'Urgell, les Garrigues, la Noguera i la Segarra en les que hi ha un ric patrimoni cultural i natural amb el qual es caracteritza cada zona. El nexe d'unió és la conca mitjana del riu Segre, entre el Pirineu i l'Ebre, amb vinyes situades entre els 200 i 400 m d'altitud.

Patrimoni

L'amplitud del territori li permetrà descobrir les diferents empremtes que la història ens ha deixat. Entre la gran varietat patrimonial de les diferents poblacions i paratges naturals destaquen la fortalesa ibera dels Vilars d'Arbeca, la majestuosa Seu Vella de Lleida, el monestir cistercenc de Vallbona de les Monges, el monestir de les Avellanes, el castell de Verdú, així com els paratges naturals del Montsec, la Terreta o els camps d'oliveres de les Garrigues. Una rica i variada oferta cultural i gastronòmica converteixen aquest territori ric i variat en una amalgama de sensacions difícils

Amb la APP de la "Ruta del Vi" estaràs sempre al dia sobre les notícies, novetats i activitats de la Ruta del Vi de Lleida.

L'aplicació está disponible per a iTunes i Google play

Més aplicacions de IWS aquí

iTunes https://itunes.apple.com/es/artist/internet-web-serveis-s.l./id299148028...

Google play https://play.google.com/store/apps/developer?id=Internet+Web+Serveis&hl=es