Actualitat

Apps a Espanya

Miércoles, Octubre 30, 2013
Espanya és el país europeu amb més penetració de 'smartphones ' i tauletes i compta amb 22 milions de persones que cada dia fan servir almenys una aplicació . El nombre d'usuaris registrats al setembre de 2012 arribava als 12 milions d'espanyols usuaris de ' apps ' .
 
A més , a Espanya es descarreguen 4 milions d'aplicacions cada dia , una xifra que s'allunya notablement de la registrada el mes de setembre de l'any passat de 2012 amb 2,7 milions de descàrregues segons el tercer informe elaborat per The App Date sobre les tendències en l'ús de ' apps ' per a mòbils , tablets i televisors a Espanya .
 
El perfil mitjà de l'usuari de ' apps ' és un home de classe mitjana amb una edat compresa entre els 25 i 44 anysque es connecta al seu telèfon mòbil durant 3 hores al dia aproximadament . Una de les dades més significatives de l'informe és que la mitjana d'aplicacions que els espanyols tenen al seu mòbil és de 24 i 31 per a tauletes .
 
Les aplicacions més descarregades pels usuaris en els seus ' smartphone ' són les de comunicació , correu i xarxes socials , les quals , han augmentat un 45 per cent.Además , l'estudi explica que els espanyols es decanten per aquestes aplicacions gràcies a les recomanacions d'amics , principalment. " L'ús de ' apps '  s'ha duplicat al nostre país en només un any i tot apunta que el ritme es mantindrà . Els espanyols fan servir cada vegada més ' apps '", explica el cofundador de The App Date i responsable de The App Date Espanya, Javier Navarro .
 
El major nombre de descàrregues a Espanya per sistema operatiu ho té Android amb 87 milions d'aplicacions descarregades . Seguit iOS amb 24 milions , Windows Phone amb 4 milions i BlackBerry amb 3 milions. Fins i tot , els espanyols prefereixen les aplicacions gratuïtes enfront de les de pagament . En iOS arriba a un 20 per cent les aplicacions de pagament .
 
NO SENSE EL MEU ' SMARTPHONE '
 
La xifra de ' smartphones' , tauletes i televisions connectats del nostre país és de 37 milions ( 27,6 smartphones , 7,3 pastilles i 2,1 Televisions ) , segons l'estudi The App Date , el que suposa un augment considerable respecte a les xifres de 2012 .
 
Les aplicacions realitzades per empreses espanyoles superen totes els 2 milions de descàrregues . LogosQuiz , se situa com la ' app' espanyola més descarregada en el món amb més de 31 milions de descàrregues en iOS . En Android el primer lloc és per a Go ! Xat for Facebook amb 19 milions de descàrregues .
 
El nombre de persones que disposen d'un telèfon intel · ligent ha ascendit també amb 10 milions més de ' smartphones' . The App Date indica que el 72 per cent dels espanyols no apaga el telèfon per dormir , el 80 per cent no es desenganxa del mòbil durant el dinar . A aquestes dades cal sumar-li que un terç de les persones el fan servir fins i tot al bany .